Coloring your sky

Colors in the Sky is onze naam als we gaan vliegeren, zoals jullie begrijpen is dat onze hobby waar deze site over gaat.

Hier willen we jullie graag kennis mee laten maken en laten zien hoe we dat doen.

Zoals op de start pagina al vermeld, we maken de meeste vliegers zelf, maar er zijn ook gekochte exemplaren.

Maar eerst maar eens even voorstellen.

Wij zijn Peter en Cisca Theunissen uit Kerkrade, Nederland. We zijn in 1978 getrouwd en hebben 3 dochters. Lindsay, Wendy en Amy.

Lindsay is getrouwd met Marc en zij wonen in Landgraaf, Wendy is getrouwd met Jos en woont in Weert en Amy is getrouwd met Martin en woont in Hoogvliet-Rotterdam. 

Daarnaast hebben wij ook nog 4 kleinkinderen, Dex en Liv van Jos en Wendy em Skye en Kyana van Amy en Martin.

Onze hobby’s zijn natuurlijk vliegers maken en vliegeren, maar daarnaast ook nog muziek maken, koken en onze camper, ook vinden we het leuk om dingen voor onze kinderen en kleinkinderen te maken van stof, hout of 3d print.

Sind nov. 2019 mogen we ons gelukkig prijzen, dat we konden stoppen met werken en dat we daardoor veel tijd aan onze hobby's kunnen geven.

Sinds 2013 hebben we Boris een chocolade bruine labrador reu. Het is een schatje en ook hij maakt deel uit van het Colors in the Sky team, want vliegeren is een van de dingen die hij het liefste doet.

Kijk voor de rest van alle weetjes op de rest van onze site, die regelatig bijgewerkt wordt.

Peter, Cisca en Boris

 

 Colors in the sky Cisca Boris Dieppe 

Colors in the sky Peter 

 

Contact:

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor info, demo of vragen. 

logocits