Coloring your sky

Colors in the Sky.

Colors in the Sky is onze naam als we gaan vliegeren, zoals jullie begrijpen is dat onze hobby waar deze site over gaat.

Hier willen we jullie graag kennis mee laten maken en laten zien hoe we dat doen.

Zoals op de start pagina al vermeld, we maken de meeste vliegers zelf, maar er zijn ook gekochte exemplaren.

Maar eerst maar eens even voorstellen.

Wij zijn Peter en Cisca Theunissen uit Brunssum Nederland.We zijn in 1978 getrouwd en hebben 3 dochters. Lindsay, Wendy en Amy.

Lindsay is getrouwd met Marc en zij wonen in Landgraaf, Wendy is getrouwd met Jos en woont in Weert en Amy woont samen met Martin in Hoogvliet-Rotterdam.

Onze hobby’s zijn natuurlijk vliegers maken en vliegeren, maar daarnaast ook nog muziek maken, websites beheren, koken, onze caravan en wandelen.

Cisca werkt als baliemedewerkster/kassière bij AH in Brunssum-Noord en ik heb als Document controller via USG Engineerging detachering bij de Perfact-Group als lid van het Turnaround team Aniline 2016 op de locatie Bayer© Antwerpen gewerkt en zoek nog een nieuwe uitdaging.

Sinds 2013 hebben we Boris een chocolade bruine labrador reu. Het is een schatje en ook hij maakt deel uit van het Colors in the Sky team, want vliegeren is een van de dingen die hij het liefste doet.

Kijk voor de rest van alle weetjes op de rest van onze site en kom regelmatig terug voor updates.

Peter, Cisca en Boris

 

 Colors in the sky Cisca Boris Dieppe 

Colors in the sky Peter 

 

Contact:

Mail: info@colorsinthesky.nl voor info, demo of vragen. 

logocits